Dunavirágzás HUF 2600

Duna-part (Óbuda)
TEKINTSD MEG A DUNAVIRÁG LÁTVÁNYOS RAJZÁSÁT ♦ ISMERD MEG E TÖRÉKENY ROVAROK ÉLETÉT ♦ TÖLTSD A NAPNYUGTÁT A FOLYÓPARTON ♦ ÉLVEZD A NYUGALMAS PERCEKET A VÁROS PEREMÉN ♦ CSAK RÖVID IDEIG LÁTHATÓ, KÜLÖNLEGES ÉLMÉNY!

mayflies_1.pngImmár 7 éve, hogy a vízminőség javulásának köszönhetően a dunavirágok (Ephoron virgo) újra nagy tömegben megjelentek a Duna mentén, és látványos rajzásukkal gyönyörködtetik a természet csodái iránt érdeklődőket. Egy rövid sétát követően a program csendes szemlélődés lesz az esti folyóparton, amelynek során a védett rovarfaj jellemzőiről és életmódjáról is hallhatsz majd.

Legfontosabb látnivalók: dunavirágok, esti folyópart

A program hossza: kb. 2 óra

Találkozó: Az eseményre kb. este 8 és 10 óra között kerül sor az óbudai Duna-parton. A találkozó pontos helyszínét és időpontját, illetve a programvezető elérhetőségét emailben fogjuk elküldeni.

Időjárási körülmények
A rovarok rajzásához meleg, viszonylag szélcsendes idő szükséges. Amennyiben a programot kedvezőtlen időjárási körülmények miatt törölni kell, egy másik időpontot választhatsz, vagy a befizetett díjat teljes mértékben visszatérítjük.

Foglalható: A program várhatóan augusztus 7. körül indul. Kérjük, ne foglalj addig, amíg nem jelennek meg itt a pontos dátumok!
08/09 - Egyelőre nem indult el a rajzás.
14/08 - Még mindig nincs jele rajzásnak. Még néhány napig reménykedhetünk, hogy csak jelentősen későbbre tolódott, és nem valamilyen kedvezőtlen környezeti hatás következménye.

Résztvevők létszáma: Garantált program maximum 10 fő számára.

Résztvételi díj
Felnőtt: 2600 Ft
Gyermek és 18 év alatti diák: 1600 Ft

Foglalás
A Book gombra kattintva az angol nyelvű online felületen vagy magyar nyelven a 70/325-4444-es telefonszámon lehetséges.

Megjegyzések
A program kétnyelvű, a résztvevők összetételétől függően várhatóan magyar és angol nyelven is zajlik majd.
Amennyiben félsz a rovaroktól, nem ajánljuk a programot!
Az ücsörgéshez érdemes párnát vagy pokrócot hozni.
Zseblámpa szintén hasznos lehet.