Kenus dunai kaland HUF 6400

Duna (Budapest), 2020-07-18 14:00:00
budapest_canoe_trip_1.png
budapest_canoe_trip_2.pngIgazi nyári programajánlatunk számos érdekes élménnyel és meglepetéssel szolgál. Tapasztalt kormányosok segítségével a Rómaipartról indulunk a Szentendrei-Duna-ágban evezve. Útközben a pihenőknél szó lesz a Duna vízjárásáról és az árvízvédelemről, a Szentendrei-szigeti ivóvízbázisról, amelynek különleges építményeit is megcsodálhatjuk, a folyó és a partok élővilágáról, aminek kapcsán az itt megtelepült hódok nyomait is megfigyeljük majd.

Rövid pihenő és séta keretében megismerkedünk a Luppa-sziget történetével, híres nyaralóvendégeivel és különleges építészetével, és, vízállástól függően, egy lakatlan sziget vagy egy rejtett holtág felfedezésére is sor kerül.
budapest_canoe_trip_3.png

Biztonság
A túra elején lesz egy rövid evezéstechnikai ismertető, aminek alapján a kenuzásban járatlanok is biztonsággal élvezhetik majd a programot. A stabil, hatfős kenukkal és a tapasztalt kormányosokkal a borulás valószínűtlen – ha mégis megesne, a mentőmellények védelmet nyújtanak, és az értékek számára is lesznek vízhatlan tárolók.

Fizikai nehézségi fokozat: közepes
Ahhoz, hogy a kenu folyásiránnyal szemben haladjon, némi fizikai erőnlét és kitartás elengedhetetlen. Kényelmesen ez kb. 2,5-3 óra evezést jelent pihenőkkel együtt. A visszaút aztán már igazán könnyűnek ígérkezik: a folyón lefelé haladva igazi flow élménnyel!

Az útvonal / program hossza: 14 km / kb. 4-5 óra

Találkozó: 9 órakor a Béke II. csónakháznál (1031 Budapest, Kalászi utca 41.)

Résztvevők létszáma: garantált program maximum 15 fő számára
budapest_canoe_trip_4.png

Részvételi díj
Felnőtt: 6400 Ft
18 év alatti gyermek: 4800 Ft

Foglalás az info@hunscapes.hu email címen, a 70/325-4444-es telefonszámon, vagy a Book gombra kattintva a jelenleg csak angol nyelven elérhető foglalási felületen lehetséges.

Egy kattintással itt érhető el az Általános Szerződési Feltételek és az Adatkezelési Tájékoztató magyar nyelvű változata.

Időjárási körülmények
Ha a túrát az időjárási körülmények miatt halasztani kell, másik időpont választható, vagy a befizetett díj teljes mértékben visszatérítésre kerül. Ugyanez érvényes akkor is, ha a folyó vízszintje veszélyesen magas lenne.

Megjegyzések
Kenut, evezőt, mentőmellényt és az értékeknek vízhatlan tárolót biztosítunk.
Meleg, napos idő esetén, fürdőruha, sapka / kalap viselését és napkrém használatát javasoljuk.
Bőséges innivalót mindenki hozzon magával!
6 éven aluli gyermekeknek a program nem ajánlott.